Online Diary ◕‿◕ najeeha ramli ◕‿◕: Ieyza Afieyna 1st Giveaway

November 6, 2011

Ieyza Afieyna 1st Giveaway

assalamualaikum reader's jieha trsyang..hikhok >.< hari nieyh jieha nak joint satu contest la..ade sorang akk nieyh suroh jieha joint..acctually jieha nieyh tak pandai sangat nak joint-joint contest nieyh..# jujur tau disebab kan akk nieyh dah tolong jieha..jieha joint jelah..try-try je..

hah ! nie dye banner tok contest nieyh..
cute right ?? korang jap-jap..before korang joint contest nieyh jieha nak g tau syarat-syarat nye dulu ..

# Follow blog ieyza bagi yang belum follow.#
# buat entry yang bertajuk "Ieyza Afieyna 1st Giveaway" #
# copy banner kat atas letak dalam entry dan link kan guna link entry ni.#
# Tag kat 2 blogger yang lain, make sure mereka tahu mereka di tag.#
hah tu je syarat-syarat nye >.< .mudah kan..tempoh GA hanya 2 minggu.. Tarikh GA: 3 Nov-16 Nov 2011 lau korang nak tau lagi lanjut klik sini...
oke ??
hadiah ?? hah ! msety korang nak tau gak kan..oke-oke..
yang korang akan dapat :

# 6 Pemenang akan dipilih melalui random.org #
# 3 Pemenang utama- 1st, 2nd ,3rd akan menerima cenderahati dari ieyza..#
#3 Pemenang saguhati akan direview blognya selama 1 minggu .#

oke..tok contest nieyh ..jieha nak tag dekat :
intan suraya
izara love
# NOTA KAKI : thankz to owner contest ieyza Afieyna coz invite jieha joint contest nieyh..thankz a lot kak #
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

4 oo blogger's respon at jieha:

aRa ❤ aFiq™ said...

thnx 4 da tag dear.. t insyaAllah akak join :)

najeeha ramli said...

oke kak ..tq :D

ieyza afieyna said...

thanx join GA ieyza;)

gudluck ye.. ^^

najeeha ramli said...

@najeeha ramli
thankz kak..coz wish me gudluck..hope mnang >.<

ยช
Copyright © . All Right Reserved by Najeeha Ramli