Online Diary ◕‿◕ najeeha ramli ◕‿◕: hanya tinggal kenangan..last entry about him !

November 1, 2011

hanya tinggal kenangan..last entry about him !




dear all my lovely reader's,..hope korang sehat-sehat je keyh..jieha sehat je..alhamdulillah lah..hari nie jieha nak buat satu entry "pasal dye"..past nie jieha x kan posting pape ag pasal dye...tu tekad jieha..
harrys khayrul?? sape dye..harrys khayrul or name sebenar dye harris b. khairul sorang insan yang penah wujud dalamhidup jieha...walaupon kehadiran nye hamya sementara tapi bagi kesan yang mendalam at jieha..maybe bagi sape-sape yang slalu bkk blog jieha ..akan terbaca bnyak entry yang jieha buat pasal dye..jieha mngaharap sgt-sgt hubungan kiteorang baik cam dulu tapi maybe mustahil bagi kiteorang...biar lah jieha kenang dye dalam memori hidup jieha...memang susah nak lupe kan some one yang pernah hadir and wujud dalam hati kite...lumrah hidup manusia ..sume manusia ade prasaan..jieha pasrah je..ag pon jieha mude lagi..bnyak lagi yang perlu jieha lalui...biar ape pon..sillaturrahim amat penting..jieha nasihat kan kapel-kapel lain jangan sesekali putus kan tali sellaturrahim tu...
dera harrys khayrul..jieha harap harrys selalu happy and sehat-sehat je...jage makn n minum harrys leklok..penuhi impian harrys nak jadi best player ragbi...jieha selalu doakan ynag terbaik tok harrys... >.<
harap yang terbaek je dari harrys..:)
# nota kaki : sumpah miss awak ! lupe saya dalam solat awak..ingat lah selalu dalam doa awk :D #
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 oo blogger's respon at jieha:

Miss Eiza said...

tamao sedih2 ok

najeeha ramli said...

@Miss Eiza
yup.. x bole sedih ! maybe "prince charming yg dtg anty ag baek :D

ยช
Copyright © . All Right Reserved by Najeeha Ramli