Online Diary ◕‿◕ najeeha ramli ◕‿◕: CANDID TIME CONTEST

November 28, 2011

CANDID TIME CONTEST

assalamualaikum reader's sekalian..hah sowey ganggu pagi-pagi cam nieyh.. jieha bosan so jieha buat lah blogwalking jap..tup-tup terjumpe lak satu contest nieyh..cam best je ..jieha pon ase nak joint lah..hadiah nye pon awesome tau !
contest nie dari muna rahimah

hah ! nie lah banner tok contest tu ..cute x ? lau korang perasan blog adeq nieyh cam blog jieha lah..dye punye background..alahai cute2 :D
dah mule dah nak merepek jieha nie..oke-oke lau korang nak joint gak klik sini
jom kite tgok syarat kelayakan tok joint contest nie..alamak ayat (bole tahan) :

Syarat syarat untuk menyertai contest ini

# Wajib follow blog muna supaya senang untuk mengetahui perkembangan contest ini .
#Buat satu entri tentang contest ini bertajuk 'CANDID TIME CONTEST'
#Letak banner dekat atas tu dalam entri yang korang buat .
#sertakan satu gambar 'CANDID' korang . tak kisah beramai ramai atau individu .
#Tag 2 orang dan wajib inform dekat diorang tentang contest ini


hah ! nie lah pic candid jieha yang paling jieha suke..kalau korang perasan jieha selalu letak at entry2 jieha yang lain..best sgt time nie..memang x dapat nak jieha lupe kan..time study but ade mase ag dok snap pic. .btw pic nie akan selalu jadi kenangan buat jieha . .
# NOTA KAKI : haha tak rugi lau korang joint mane lah tau naseb korang bole menag ..betol x ? if korang nak joint meyh la joint cepat2 ..tarikh expired contest nie 13 disember 2011 ! #
oke jieha nak tag dekat :
# kak ara #
# kak jijahcomey #
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 oo blogger's respon at jieha:

aRa ❤ aFiq™ said...

cntik la syg pic 2.. akak ta da pic candid la.. huu

najeeha ramli said...

@aRa ❤ aFiq™ lah kak. . jieha letak je..btw thankz ye kak ..:)

ยช
Copyright © . All Right Reserved by Najeeha Ramli