Online Diary ◕‿◕ najeeha ramli ◕‿◕: 7/1/11 - 8/1/11

July 31, 2011

rindunya!! ramadhan again..


assalamualaikum to all readers..rindu nya lah nk menaip..herm..maklum lah ada kejadian yang tak dapat nak di elakkan..laptop kena sita nagan brother saya...ish...rindunya la..
pape pon tu cita lama...
pejam celik esk dah start puase..
tapi kepada all readers..yang beragama islam..puase jangan x puase...
lau nak cakap pasal puase macam-macam kenangan saya time bulan suci ni..yang sedih mahu pun yang eppy..tapi yang sedih nya teringat pulak at arwah nenek saya...terinagat at makanan yang arwah selalu masak bila nak sahur or buka...
semua tu tak dapat saya lupa kan...lagi-lagi bila time malam raya..punye la riuh satu rumah..pape pon dah empat tahun arwah pergi meninggal kan saya...kepada arwah saya nak arwah tahu saya amat menyanyagi nya...coz arwah yang jaga saya dari kecil..and saya lagi rapat ngan arwah berbanding mak..
hurmmm...lupa kan lah pasal yang sedih-sedih ni..kite crite pasal yang eppy je k...;)
ape erk???
entah la..hahah..esok 1 ogos saya da start tolong membe at bazaar..hehehe x sabar rase nye..tapi takut pon ade..coz tak biase..
try jela..massyuk pnye pasal kan..heheh
rase nye ni je la tok kali ni..see again..:)
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

July 25, 2011

akhirnya..adakah ini yang terbaik??


assalamualaikum all..rasa nya dah lama aku tak post pasal aku..kali ini aku nak shere dengan geng-geng blogger aku..hope u guys enjoy bila baca..
aku tak sangka dengan pertemuan di kem at ulu langat tu kami boleh jadi pasangan *****..aku betul-betul tak sangka..pada mula nya aku hanya berkwan aje tapi dia ada minta hubungan yang lebih dari berkwan..aku ragu-ragu untuk terima kerana aku ni dulu (anti lelaki)..
walau ape pon aku cuba bagi pelunag at hati aku tok terima dye..and alhamdulillah pada tanggal 29/5 kami pun *****..aku just harap kan yang terbaik dariNYa...
tapi ternyata aku silap lagi..aku sangka dye berbeza dengan guys-guys yang aku kenal selama nie...aku silap lagi!!
aku sendiri keliru sama ada nak percaya at dye or kawan-kawan aku..
aku bagi dye banyak peluang tapi dye just wat tak tau je..aku sedih..hanya TUHAN je tau batape sedih nya aku saat semua ini berlaku..aku sebdiri tak faham nape dye wat aku cam nie..aku ada wat salah ke?? aku ade singgung prasaan dye ke??
and aku rase dye patut lagi peka dengan perasaan perempuan..tapi xtak..dye ego!!..
dan sekarang 25/7/2011 aku dah decide..aku nekad nak ****** ngan dye!!
and kepada "dye" yang membaca thankz a lot coz wat sye cam nie...hope hidup awak lepas nie lagi bahagia..
i know I can't take one more step towards you
Cause all that's waiting is regret
And don't you know I'm not your ghost anymore
You lost the love I loved the most
I learned to live half alive
And now you want me one more time
And who do you think you are
Running 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me..Who do you think you are!!

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

July 24, 2011

tanda-tanda lelaki merajuk..yeke nie??


Diam Seribu Bahasa
Dia diam je sepanjang ada dengan kita. Walaupun kita bercakap dengannya, dia hanya mengiayakan atau dia anggukkan kepalanya saja. Dia sikit pun tak akan layan kita seperti sebelum ini. Jika benda ini berlaku, sah lah tu dia merajuk dengan kita.

Buat Tak Tahu
Dia akan buat tak tahu dengan kita. Jika kita minta tolong dengan dia seperti kemaskan meja ke, dia buat acuh tak acuh je. Paling teruk, dia buat-buat tak dengar (pekak betul-betul baru tau!). Ini cara protes yang paling teruk sebab dia bukan je buat kita geram tapi buat seolah-olah kita ni tak wujud.

Menolak Untuk Makan Bersama
Bila lelaki merajuk biasanya dia tak nak jumpa kita atau face to face dengan kita. Dia akan bagi alasan seperti "awak makan la dulu, saya kenyang lagi la..lagipun, saya dah makan dengan kawan saya tadi" (walhal perut lapar... nak uji dorang, kita dok je sila depan dorang, sambil makan... )


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

July 23, 2011

realisasikan impian si dia..


assalamualaikum all...kali ini saya nak share something la tok sape-sape yang sudi nak baca..hahahah
enjoy erk...
apabila anda menikmati makan malam denganya, tanya pasangan tentang perkara yang dia ingin kan..Kemudian,catat kan segala keinginan nyasupaya anda tidak lupa dan cuba untuk merialisasikan impiannya..sebagai contoh, dia inginkankucing berbulu lebat dengan warna kelabu.Cuba cari dan hadiah kan kepada nya pada hari-hari istemewa.Si dia pasti akan seronok.Idea ini juga boleh digunakan untuk mereka yang baru berkenalan..
secara tidak langsung ,ia menunjukkan bahawa anda seorang yang prihatin dan sanggup membuat apa sahaja untuk memenangi hati nya..
selamat mencuba..:)

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

July 21, 2011

reda kan marah si dia dengan kasih sayang..


jangan lupa si dia juga mungkin ada perasaan ego yang terselit di celah-celah kelembutanya.Apabila si dia tercabar atau terancam...lahirlah sifat amarah,cemburu dan cepat merajuk..masalah akan timbul bagi si dia suka memendam terhadap sesuatu yang mereka tidak puas hati..
si dia akan "meletop" pada suatu hari..tetapi kamoo jangan sama-sama meletup.kamu juga jangan lupa dalam diri sendiri telah wujud satu sifat kepimpinan untuk menyelesaikan masalah yang telah timbul dalam keadaan yang terkawal..cari sebab mengapa ia terjadi dan baa berbincang..di tahap ini kesabaran, toleransi dan komunikasi amat penting..lakukan dalam keadaan ketika si dia sudah "sejuk"..
mungkin kamu jyga boleh "cool" kan diri dengan berfikiran positif..paling penting baiki hubungan kamu dengan si dia..

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

ciri-ciri orang yang mencintai kamu..


1. Orang yang mencintai kamu tidak pernah mampu memberikan alasan kenapa dia mencintai kamu. Yang dia tahu di hati dan matanya hanya ada kamu satu-satunya. 2. Walaupun kamu sudah memiliki teman istimewa atau kekasih, dia tidak perduli! Baginya yang penting kamu bahagia dan kamu tetap menjadi impiannya. 3. Orang yang mencintai kamu selalu menerima kamu apa adanya, di hati dan matanya kamu selalu yang tercantik walaupun mungkin kamu merasa berat badan kamu sudah bertambah. 4. Orang yang mencintai kamu selalu ingin tau tentang apa saja yang kamu lalui sepanjang hari ini, dia ingin tau kegiatan kamu. 5. Orang yang mencintai kamu akan mengirimkan SMS seperti ’selamat pagi’, ’have fun’, ’selamat tidur’, ‘take care’, dan lain-lain, walaupun kamu tidak membalas SMS-nya, karena dengan kiriman SMS itu lah dia menyatakan cintanya, menyatakan dengan cara yang berbeda, bukan “aku CINTA padamu”. 6. Jika kamu merayakan tahun baru dan kamu tidak mengundangnya ke pesta yang kamu adakan, setidak-tidaknya dia akan menelefon untuk mengucapkan selamat atau mengirim SMS. 7. Orang yang mencintai kamu akan selalu mengingat setiap kejadian yang dia lalui bersama kamu, bahkan mungkin kejadian yang kamu sendiri sudah melupakannya, karena saat-saat itu ialah saat yang berharga untuknya. dan saat itu, matanya pasti berkaca. karena saat bersamamu tidak selalu terulang. 8. Orang yang mencintai kamu selalu mengingat setiap kata-kata yang kamu ucapkan, bahkan mungkin kata-kata yang kamu sendiri lupa pernah mengungkapkannya. karena dia menyematkan kata-kata mu di hatinya, berapa banyak kata-kata penuh harapan yang kau tuturkan padanya, dan akhirnya kau musnahkan? pasti kau lupa, tetapi bukan orang yang mencintai kamu. 9. Orang yang mencintai kamu akan belajar menggemari lagu-lagu kegemaran kamu, bahkan mungkin meminjam CD milik kamu, karena dia ingin tahu apa kgemaran kamu – kesukaan kamu kesukaannya juga, walaupun susah menggemari kesukaan kamu, tapi akhirnya dia bisa. 10. Kalau kali terakhir kalian bertemu, kamu mungkin sedang sakit, dia akan sentiasa mengirim SMS atau menelefon untuk bertanya keadaan kamu – karena dia khawatir tentang kamu, peduli tentang kamu. 11. Jika kamu mengatakan akan menghadapi ujian, dia akan menanyakan kapan ujian itu berlangsung, dan saat harinya tiba dia akan mengirimkan SMS ‘good luck’ untuk memberi semangat kepada kamu. 12. Orang yang mencintai kamu akan memberikan suatu barang miliknya yang mungkin buat kamu itu ialah sesuatu yang biasa, tetapi baginya barang itu sangat istimewa. 13. Orang yang mencintai kamu akan terdiam sesaat, ketika sedang bercakap di telefon dengan kamu, sehingga kamu menjadi bingung. Sebenarnya saat itu dia merasa sangat gugup karena kamu telah menggetarkan dunianya. 14.Orang yang mencintai kamu selalu ingin berada di dekat kamu dan ingin menghabiskan hari-harinya hanya dengan kamu. 15.Jika suatu saat kamu harus pindah ke daerah lain, dia akan senantiasa memberikan nasihat agar kamu waspada dengan lingkungan yang mungkin membawa pengaruh buruk terhadap kamu. dan jauh dihatinya dia benar-benar takut kehilangan kamu, pernah dengar ‘jauh dimata, dekat dihati?’ 16. Orang yang mencintai kamu bertindak lebih seperti saudara daripada seperti seorang kekasih. 17. Orang yang mencintai kamu sering melakukan hal-hal yang bikin BETE, seperti menelefon kamu 100 kali sehari. Atau mengejutkan kamu di tengah malam dengan mengirim SMS. Sebenarnya ketika itu dia sedang memikirkan kamu. 18. Orang yang mencintai kamu kadang-kadang merindukan kamu dan melakukan hal-hal yang membuat kamu pening. Namun ketika kamu mengatakan tindakannya itu membuat kamu terganggu dia akan minta maaf dan tak akan melakukannya lagi. 19. Jika kamu memintanya untuk mengajarimu sesuatu maka ia akan mengajarimu dgn sabar walaupun kamu mungkin orang yang terbodoh di dunia!. bahkan dia begitu gembira karena dapat membantu kamu. dia tidak pernah mengelak dari memenuhi permintaan kamu walau sesulit apapun permintaan itu. 20. Kalau kamu melihat handphone-nya maka nama kamu akan menghiasi sebagian besar INBOX-nya. Dia masih menyimpan SMS-SMS dari kamu walaupun ia kamu kirim berbulan-bulan atau bertahun-tahun yang lalu. Dia juga menyimpan surat-surat kamu di tempat khas dan segala pemberian kamu menjadi benda-benda yang berharga buatnya. 21. Dan jika kamu coba menjauhkan diri darinya atau memberi reaksi menolaknya, dia akan menyadarinya dan menghilang dari kehidupan kamu, walaupun hal itu membunuh hatinya. 22. Jika suatu saat kamu merindukannya dan ingin memberinya kesempatan dia akan ada menunggu kamu karena sebenarnya dia tak pernah mencari orang lain. Dia sentiasa menunggu kamu. 23. Orang yang begitu mencintaimu, tidak pernah memaksa kamu memberinya sebab dan alasan, walaupun hatinya meronta ingin mengetahui, karena dia tidak mau kamu terbebani karenanya. saat kau pinta dia pergi, dia pergi tanpa menyalahkan kamu, karena dia benar-benar mengerti apa itu cinta soooo sweet dan manis kn......
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

July 17, 2011

diari v.s blog??..same je kowt..


asslamualaikum and salm satu malaysia to all blogger..
sejak kebelakangan saya agak binggung lah..what should i do??..i'm just ignore it..this is a life!! must be go on..but my life will suck without him..:(
ya tuhan tabah kan lah hati hamba mu ini...tunjuk kan lah jalan kebenaran...
kadang-kadang dalam hidup ini kite msti rasa kecewa..rasa sedih..and macam-macam lagi..kite sebagai manusia hanya mampu berdoa and bersabar..biar tuhan yang tentu kan..pasrah...
ape la saya merepek nie..itu lah kepala otak dah sampai tak betul sebab banyak sangat benda nak fikir..tak tau nk realease tension nie camane lagi....
mungkin sebab saya ni baik sangat sampai orang lain pon boleh pijak kepala saya...tapi salah ke lau nak wat baik...rase nye tak salah kan...mungkin baik saya tak kene tempat nya kot..tapi tak ape lah name pon lumrah hidup..saya tak kesah lah kepada sesiapa yang menipu or bohong kepada saya...saya percaya ada pembalasan nya juga satu hari nanti...just bersabar jelah..
ish...saya dah rasa blog saya nie macam diari saya sendiri...maklumlah dah besar kan...diari pon dah ta ada..so blog sebagai ganti lah...hahahha
apa pon kapada yang sudi baca and follow thankz a lot saya ucap kan...
heheh..oke lah sampai sini je kot tok kali ni...assalamualaikum..



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

July 16, 2011

kenangan class berusaha 2009 and 2010...SMKRP

hari ini bukan semudah semalam untuk bergelar seorang manusia yg sempurna..banyak yg perlu dikorbankan,banyak juga yang terpaksa dilepaskan...sekali langkah tersadung,rebah menyembah n terasa sakitnya..sekali langkah gagah,tersenyum.. bersyukur, bahagia n ceria..aq miss korang sume tau x..:(
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

July 15, 2011

Rindu!!


assalamualaikum and salam sejahtera to all blogger yang sudi nak baca la...haha
alahai rindu nya la ..yelah dah dua hari tak update and pose at blog ni ...rindu..rindu...and rindu..
mulai semalam lah kan rumah saya ada "pendatang baru"..bukan orang gaji but saya ada kucing baru..name nya ape erk??..hehehe
but kawan saya selalu panggil kucing-kucing tu "boboy' and "april"..mybe because dia asyik ingat dekat kucing dia kot..agak nya lah..saya just teka-teka aje..
saya dapat kucing tu pon kawan bagi..perh!!!
masa nak bawak balik kucing memang best moment la..tak pernah saya alami..habis di cakar nya tangan saya..habis calar sakit pulak tu..ish2..
yang paling kelakar tu ada ke patut kucing tu "kencing" kat seluar saya..memang geram gila dah la malam tu ada"canddle light dinner dengan kawan"..hurmm..tak pelah sayang kucing punya pasal kan...hahaha
teringat pulak dekat "gemok"..kucing saya yang dulu..alamak rindu nya kat dia..da hampir setahun dia pergi meninggal kan saya..hope dia aman at sana...amin..
hurm...ada orang cakap tak elok bela kucing sebab dia orang cakap kotor..saya pon tak faham lah...bukan ke bela kucing or menyayangi kucing tu mencontohi sifat abu hurairah...betul tak?? betul kan..lagi pon kan pahala..ini tak nampak je kucing tepi jalan mesti ada yang sepak..kesian lah..
to all human out there..seandainya anda semua nampak kucing or terserempak ke jangan la nak pukul-pukul..better korang bela lagi bagus..pahala pon dapat..erm..hahaha..ape la saya mencarut ni kan....ini jela untuk kali ini..thankz kepada yang sudi baca..assalamualaikum!!

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

July 13, 2011

always for u..i'll never let u go from me! ever!


I never felt nothing in the world like this before
Now I'm missing you
& I'm wishing that you would come back through my door
Why did you have to go? You could have let me know
So now I'm all alone,
Girl you could have stayed
but you wouldn't give me a chance
With you not around it's a little bit more then I can stand
And all my tears they keep running down my face
Why did you turn away?
So why does your pride make you run and hide?
Are you that afraid of me?
But I know it's a lie what you keep inside
This is not how you want it to be
So baby I will wait for you
Cause I don't know what else I can do
Don't tell me I ran out of time
If it takes the rest of my life
Baby I will wait for you
If you think I'm fine it just ain't true
I really need you in my life
No matter what I have to do I'll wait for you
It's been a long time since you called me
You got me feeling crazy
How can you walk away,
Everything stays the same
I just can't do it baby
What will it take to make you come back
Girl I told you what it is & it just ain't like that
Why can't you look at me, your still in love with me
Don't leave me crying.
Baby why can't we just start over again
Get it back to the way it was
If you give me a chance I can love you right
But your telling me it wont be enough
So baby I will wait for you
Cause I don't know what else I can do
Don't tell me I ran out of time
If it takes the rest of my life
Baby I will wait for you
If you think I'm fine it just ain't true
I really need you in my life
No matter what I have to do I'll wait for you
So why does you pride make you run & hide
Are you that afraid of me?
But I know it's a lie what your keeping inside
Thats not how you want it to be
Baby I will wait for you
Baby I will wait for you
If it's the last thing I do
Baby I will wait for you
Cause I don't know what else I can do
Don't tell me I ran out of time
If it takes the rest of my life
Baby I will wait for you
If you think I'm fine it just ain't true
I really need you in my life
No matter what I have to do I'll wait for you
I'll Be Waiting for u!


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

titanic..kegemaran ku!!

Assalamualaikum w.b.t/لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl..
RMS Titanic 3.jpg
RMS Titanic departing Southampton on 10 April 1912.
Career (United Kingdom)White Star flaga.svg White Star Line
Name:RMS Titanic[1]
Owner:White Star flaga.svg White Star Line[1]
Port of registry:United Kingdom of Great Britain and Ireland[2] Liverpool
Route:Southampton to New York City
Ordered:17 September 1908[3]
Builder:Harland and Wolff, Belfast[1]
Yard number:401 [3]
Laid down:31 March 1909[4]
Launched:31 May 1911[5]
Christened:Not christened
Completed:31 March 1912
Maiden voyage:10 April 1912[6]
In service:1912[6]
Identification:Radio Callsign "MGY"
UK Official Number: 131428[7]
Yard number: 401[3]
Fate:Sank on 15 April 1912 after hitting an iceberg in middle of Atlantic Ocean[8]
General characteristics
Class and type:Olympic-class ocean liner[3]
Tonnage:46,328 gross register tons (GRT)[1]
Displacement:52,310 tons[1]
Length:882 ft 9 in (269.1 m)[9]
Beam:92 ft 0 in (28.0 m)[9]
Height:175 ft (53.3 m) (Keel to top of funnels)
Draught:34 ft 7 in (10.5 m)[1]
Depth:64 ft 6 in (19.7 m)[9]
Decks:9 (Lettered A through G)
Installed power:
Propulsion:
  • Two bronze triple-blade wing propellers
  • One bronze quadruple-blade centre propeller.
Speed:
Capacity:

Passengers and crew (fully loaded):

  • 3547

Staterooms (840 total):

  • First Class: 416
  • Second Class: 162
  • Third Class: 262
  • Plus 40 open berthing areas
Crew:885[14]

RMS Titanic was a passenger liner that struck an iceberg on her maiden voyage from Southampton, England, to New York City, and sank on 15 April 1912, resulting in the deaths of 1,517 people in one of the deadliest peacetime maritime disasters in history.

The largest passenger steamship in the world, the Olympic-class RMS Titanic was owned by the White Star Line and constructed at theHarland and Wolff shipyard in Belfast, Ireland. After setting sail for New York City on 10 April 1912 with 2,223 people on board, she hit the iceberg four days into the crossing, at 11:40 pm on 14 April 1912, and sank at 2:20 am the following morning. The high casualty rate resulting from the sinking was due in part to the fact that, although complying with the regulations of the time, the ship carried lifeboats for only 1,178 people. A disproportionate number of men died due to the "women and children first" protocol that was enforced by the ship's crew.

Titanic was built at the Harland and Wolff shipyard in Belfast, UK, and designed to compete with the rival Cunard Line's Lusitania andMauretania. Titanic, along with her Olympic-class sisters, Olympic and the soon-to-be-built Britannic (originally named Gigantic), were intended to be the largest, most luxurious ships ever to sail. The designers were Lord Pirrie,[15] a director of both Harland and Wolff and White Star, naval architect Thomas Andrews, Harland and Wolff's construction manager and head of their design department,[16] and the Right Honourable Alexander Carlisle, the shipyard's chief draughtsman and general manager.[note 2][17] Carlisle's responsibilities included the decorations, equipment and all general arrangements, including the implementation of an efficient lifeboat davit design. Carlisle would leave the project in 1910, before the ships were launched, when he became a shareholder in Welin Davit & Engineering Company Ltd, the firm making the davits.[18]

Titanic was designed by experienced engineers, using some of the most advanced technologies and extensive safety features of the time. Adding to the ironic nature of the tragedy is the fact that the liner sank on her maiden voyage. The high loss of life, the media frenzy overTitanic's famous victims, the legends about the sinking, the resulting changes in maritime law, and the discovery of the wreck have all contributed to the endur

Size comparison with the Airbus A380, a bus, a car, and an average-sized human

Construction of RMS Titanic, funded by the American J.P. Morgan and his International Mercantile Marine Co., began on 31 March 1909.[19]Titanic's hull was launched at 12:13 on 31 May 1911,[20] and her outfitting was completed by 31 March the following year. Her length overall was 882 feet 9 inches (269.1 m), the moulded breadth 92 feet (28 m),[19] the tonnage 46,328 GRT, and the height, from the water line to the boat deck, 59 feet (18 m). She was equipped with two reciprocating four-cylinder, triple-expansion steam engines and one low-pressure Parsons turbine, each driving a propeller. There were 29 boilers fired by 159 coal burning furnaces that made possible a top speed of 23 knots (43 km/h; 26 mph). Only three of the four 62 foot (19 m) funnels were functional: the fourth, which only provided ventilation, was added to make the ship look more impressive. The ship could carry a total of 3,547 passengers and crew.

Of the two steam-powered steering engines installed, one was kept in use and one kept in reserve; the engines could be slid away and disengaged when not required. A quarter-circle rack-and-pinion drive was connected to the short tiller through stiff springs, to isolate the engines from any shocks in heavy seas or during fast changes of direction. As a last resort, the tiller could be moved by ropes connected to two steam capstans.[21]

ing interest in Titanic.


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

paling best ke??


hyep all..asal kebelakanggan ni ada saja benda yang aneh terjadi dekat aku..malam semalam aku keluar dengan kawan aku lepas tu kan time kite orang nak balek ade something wrong yang jadi..ade anak kelawar laggar kte org..mula-mula aku ingat kan burung rupe nye anak klwar..kcian anak klawar tu..kaki nye patah sebelah..
ble da sampai rumah aq cite kat mak aku pastu mak aku cakap lau klawar tu bahaya..abamg aku pon ckap cam tu..aatara klawar dengan pelesit..aku yang dengar pon da cuak...yelah tkt la lau ade pape yg "akan" jadi ke..
tapi aku mntak-mntak la x de pape yang akan jadi...amin...
erm kte ttop cite pasal kelawar tu skunk aku aku ngah pening pasal exam bulan 7 nie..exam tu mnggu dpan je..aku lak study maen-maen...ish-ish camane la nk lulus exam..lagi-lagi matematik satu ape pon x masok dalam kepale otak...adoiyai!! pressure betul aq..
erm ape pon boleh as a long aku study..tol x??
tapi kan kadang-kadang lau terlebih study leh jadi gilew..eh x lah gile but bleh di kate kan cam x btol la..macam sorang kawan aku nie..terlebih study sampai naik demam budak tu..aku pon pelik la..ade gak yang aku tengok tu waktu cikgu menggajar at kelas punya la khusyuk and bile time exam punya la connfident jawab soalan but bile result da keluar erm...hampeh je..gagal gak lau x gagal pon just cukup-cukup makan je mark deorang..ape yang diajar laen yang di jawab..aku heran betul..
laen orang laen cara kan..hahaha ape la..

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

July 12, 2011

4 teknologi 3 (part 1)


klip video nie aq tang wat sendiri..pic-pic dalam tu aq amek time nak cuti tok semester satu..hahaha
lau skali tgok cam sdeh pon ade tapi ble dua kali tgok cam lawak pon ade..hahaha
macam-macam la aq nie..merapu je x de kehe laen...
lau ade salah silap at klip video nie aq mnx maaf banyak-banyak coz aq pon ngah belajar nak wat..bak kate mak aq berjinak-jinak..hahaha
thankz for watching!!

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

July 11, 2011

satu antara dua???

salam to all yang sudi buka and bace blog nie..thankz erk..
aq ngah runsing skunk nie x tau mane nk plih satu antare dua..kawan aq Eeiza Whuut ckap kadang-kadang kite terpakse lpaskan plihan pertame untuk kite plih plihan yg kedua..semate-mate tok pilihan yang terbaek..tapi aq sndiri x tau mane satu yang aq nk..
tapi aq nekad..aq nekad aq bg mase sampai awal ramadhan nie..just tunggu dan lihat jela camane resultnye..
cakap pasal awal ramadhan nie kan aq teringat lak bnyak peristiwa yang bleh di kate kan special gak la bg aq..hahaha
bkn ape awal ramadhan nie mmnag exited bkn exited nk puase but exited nak raye..huhuhu
tu jela yang ade at kapale otak aq..wat duet raye bnyak-banyak..lau bleh sbanyak yang bleh..tu pon lau bleh la..yela aq nie umur da 16 thn..da besar da camane la nak wat duet raye bnyak-banyak kan..
tu pasal awal ramadhan nie but skunk aq nk cite pasal hal yang jadi at class aq tadi..aq eppy sgt coz dapat classmate yang ramah,periang and yang paling best gilew-gilew..hahahatu yang paling best..but as a long aq leh tahan aq tahan la..bkn ape kdang-kadang tu saket aty gak kan ngan gurauan dorang..tapi aq tau tu just gurauan je..just wat x tau jela..
but for irma ko sabo jela erk ngan tapa..dye tu loading sangat la..ssah tu..ish2..
tapi kan guys..ary nie at skola ade gak bad news tok aq..kawan aq ade yang da oindah skola..entah ape sbab entah aq pon x tau..mybe dye nk ikt2-ikt kawan dye yang laen kowt..tapi walau ape pon we're still friends forever..aq doakan dye sucsess slalu..
hari pon da malam and raja malam pon da pngil-pngil suruh aq tydo nie..ase nye nie jela kowt tok ary nie..nice to meet u all yang sudi bace erk..gudnite..:)

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

welcome!!

hyep..hehe aq najeeha ramli nie second blog aq..aq bkn ape blog lame aq cam ade somethingwrong sikit..tapi walau ape2 pon lau korang sume nk tgok just g at http://najiehaheike.blogspot.com/..
just click at link tu je..huhuhu

at situaq ade tulis pasal aq and ape yang tersurat and trsirat at atie aq..
dont forget follow aq at twitter tau...oke;)
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

ª
Copyright © . All Right Reserved by Najeeha Ramli