Online Diary ◕‿◕ najeeha ramli ◕‿◕: Welcome Back To School

January 3, 2012

Welcome Back To School

salam sume . . hyep . . nie entry pertama jieha tahun 2012 .. sorry na tak hupdate . . bz sket . . nak prepare keperluan skolah sume ..
alhamdulillah sume nye done .. just tinggal tunggu mase jerk nak melangkah masuk at skolah tu . .
2011 ? memang banyak kenangan . . baru bape hari jerk jieha dah miss . .
skunk umo jieha hampir mencecah 17 tahun . . suda tua ma . . ahahakk
17 tahun ? rase cm dah matang jerk . .tapi lau perangai still cam bebudak . . maaf bebanyak erk . .
sejak kebelakangan nieyh . . banyak yang jadi . . ade yang eppy ade yang tak bape nak eppy . .
tapi tu sume lumrah hidup . . wat mase nieyh .. jieha pilih untuk bersendiri . .
kadang2 diam tu lebih baik right ?
atototo . .

plezzz (!) .. kepade kengkawan yang rapat ngan jieha lau bace entry nieyh .. jieha mintak bagi jieha mase. . i need a space oke . .
-ape lah macam terdesak sgt aku nieyh- haha :D
btw . . for someone tu thankz abb ajar jieha erti "bersendirian" . .and for "capital H" thankz a lot dear . . kali nieyh hope kite tak sia2 kan ag peluang yang ade depan mate right?
sekolah ! sekolah ! welcome back to school . . agak2 kan cikgu2 at skolah rindu tak erk ? haha.. makin merepek lah jieha nieyh .. oke lah korang .. kepade yang still student selamat menjalani rutin korang as a student . SALAM . .
# NOTA KAKI : tak sabar nak g skolah ! excited . . macam2 haha :D #
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 oo blogger's respon at jieha:

Rayyan Haries said...

Final year in highschool! Enjoy it! believe me, time flies... Good luck! :D

najeeha ramli said...

@Rayyan Haries tq :) excited >.<

ยช
Copyright © . All Right Reserved by Najeeha Ramli