Online Diary ◕‿◕ najeeha ramli ◕‿◕: Secret Admirer -,-

January 27, 2012

Secret Admirer -,-

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
salam korang .. sowey lah erk kacau pagi2 buta .. sbnar nye kan jieha x leh tydo .. terpk lak nak hupdate blog smentare ade mase kan . .
bukan pe takut esok2 x sempat bz .. hari nie hari jumaat "penghulu segala hari" .. . hope sepanjang hari jumaat nieyh segala nye berjalan dgn lancar right . .
korang2 .. ape perasaan korang bile tau yg korang tu ade "secret admirer" .. sdng kan korang x knal [on someone tu . . tha's why lah kite pnggil dye secret admirer . . atototo haha (Y)
mesti lah eppy kan .. haha
ade yang minat sape x eppy oit (!) tapi kan mase jieha kecik dulu kan .. hehe malu lak nak cite..
cam gini .. dulu mase kecik2 kn jieha dok ngan arwah nenek . . pastu jieha nie jenis yg suke g peti surat pastu bace surat . . hehe (jahat jugak kan)
btw tu time kecik . . smpai lah satu hari tu jieha dapat satu surat .. seingat jieha time tu jieha darjah 5 . . nak kate surat layang x jugak .. bile bukak je atototo bukan main wangi ag kertas tu hahaha
pastu bile bace ayat tu peerrgghhh (!) tangkap jiwang .. .
yang pelik nye kan si pengirim tu tau sume detail pasal jieha . . hah (!) lagi satu seingat jieha surat tu x de setem . . haha
kantoi suda..samapi sekarang jieha terpk2 lagi sape admirer pelik tu . .
btw jieha rase budak satu kampung jugak kowt . . haha
tapi cmane lak lau kite yg admirer at some tu ? haha acano tuuhh -,-
# NOTA KAKI : saat yang indah datang sekejap je tau :) #
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

4 oo blogger's respon at jieha:

aRa ❤ aFiq™ said...

akak pnh ada scret admirer :)

Firdaus® said...

hahahaha suma tu kenangan je jieha...take it as a nice memories forever ye =) nice blog,,,

btw do follow my blog..

p/s:kalau x leh tidur lain kali kamu tengok cerita hindustan..mesti ngantok..hehehe

najeeha ramli said...

@aRa ❤ aFiq™ haha yeke ?" cer cite siket :D

najeeha ramli said...

@Firdaus® i will take it . . haha btw thankz anty jieha singgah blog awak keyh :)

ª
Copyright © . All Right Reserved by Najeeha Ramli