Online Diary ◕‿◕ najeeha ramli ◕‿◕: Selalu Dihati

January 13, 2012

Selalu Dihati

assalamualaikum korang . . hehe ape lah jieha buat pagi2 cm gini kan . . acctually skunk pukul 1.38 pagi .. jieha baru je siap assigment untuk ict .. belajar punye pasal snggup tydo lambat . . alang2 tu hupdate blog sekali .. *wink2
alhamdulillah lah demam jieha da makin oke .. just tinggal batuk2 jerk . .
korang mau tau tak ? tadi at sekolah jieha ade mesyuarat tok ahli jawatankausa kelab permainan .. jieha cam biase lah amik hoki kan2 .. :D
ape yang happy nye jihe adapat jadi naib pengerusi . . senior la kate kan so kene lah carik mate tok kokorikulum kan..
ape yang sedih nye .. player2 lame sume nye buat hal masing2. . g at kelab lain tapi nak main hoki . . geram btol (!)
ag satu tahun 2012 nie cikgu tak hantar player2 pompuan.. just anta laki . . so sad ~~

gambar at ats ? ermm hanye tinggal kenangan aje .. mcam2 perasaan time tu .. tahun 2012 nie tahun akhir jieha ta sekolah menengah kan . . event cikgu tak hantar tapi skurang2 nye kiteorang as a player dah buat yg terbaek . . and da harum kan rekod sekolah kiteorang at peringkat negeri ..
miss sgt2 mase tu . . naik stage , take a maddle.. atototo
oke jieha (!) jgn eemmo keyh . . haha
apepon i wish gudluck tok player2 junior . . do the best tok SMKRP . . and kepade player yang cikgu anta tahun nie (lelaki) gud luck tau korang . . final anty aku datang :D
oke lah skunk da dekat kol 2 pagi . . jieha mau lelap dulu . .
salamm...
# NOTA KAKI : takkutt tak bagun esok ..wwiiii (!) #
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

3 oo blogger's respon at jieha:

ยช
Copyright © . All Right Reserved by Najeeha Ramli