Online Diary ◕‿◕ najeeha ramli ◕‿◕: Just Tegur Jerk -,-

January 23, 2012

Just Tegur Jerk -,-

assalamualaikum to all readers's , nad admirer tersayang .. hehe syok kn korang lau ade secret admirer .. rase cam ade yang amik berat jerk .. btw kn kalau korang perasan ade perubahan at blog jieha .. hehe event x banyak perubahan .. tapi jieha proud with myself.. haha
maklom lah budak baru nak belajar .. x salah right .. tok entry petang nie simple jerk ..
ape yang jieha nak cakap just " saya tak sombong" . .
paham kan . . hehe
acctually jieha nie x sombong orang nye . .tak percaye cer try tegur.. peramah gilew . . haha
tak payah malu2 . . just tegur jerk ..
kadang tu sampai ade yang takut nak IM jieha at facebook ..come on lah korang ,. just tegur jerk . . jieha x makan orang pon ..

penah satu hari tu kan. . ade sorang budak nie IM jieha just nk mintakl pndapat jieha.. jieha tgk mule2 dye cam takut nak tgur2 . . tapi bile dah kenal nak tau x pe dye gelar jieha ? dye gelar jieha "kakak jiwang" atototo . . sudah ! haha
btw it's oke jieha x mara pin .. thankz kepade yang sudi dok tegur2 jieha erk . . ilysm (!)\
# NOTA KAKI : kepade sape yang nak tegur2 ngan jieha tu add najeeha ramli at facebook erk . . insya'allah jieha approve .. :) #
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

4 oo blogger's respon at jieha:

shazwan: said...

jiwang !! sep sikt !! hha :D

najeeha ramli said...

@shazwan:ehh ? same lah kite . . ade geng :D haha

ieyza afieyna said...

akk dah knal jieha dah.. ;) hee

najeeha ramli said...

@ieyza afieynahehe. . yup . . jieha pon kenal akk :)

ยช
Copyright © . All Right Reserved by Najeeha Ramli