Online Diary ◕‿◕ najeeha ramli ◕‿◕: Selamat Tinggal 2011 Dan Selamat Datang 2012

December 30, 2011

Selamat Tinggal 2011 Dan Selamat Datang 2012

assalamualaikum korang sume . . hope always sehat2 je erk. . btw cuti2 nie bosan right ? tahun 2011 dah pon melabuhkan tirai. ."goodbye 2011 and welcome 2012". . 2011 memang bnyak sgt memory yang x dapat jieha nak lupe. . jieha pon ase korang pon same kan. . memang susah kene nak lupekan setiap bnde yang pernah kite lakukan or yang terjadi at diri kite. . btw anggap tu sume sebagai satu memory and sematkan lah at hati korang. . sediakan satu tempat at hati korang. . hehehe
tahun 2011 bagi jieha ? it's so amazing dude (!). . why ? sebab tahun 2011 lah yang bnyak mematangkan jieha dalam bnyak bnde. . lawak kan bile dgr. tapi tu lah hakikatnye. .
lau nak cerite satu2 memang panjang berjeler lah. .

antare memory yang x dapat jieha lupe,. . mase 3/1/2011. . lau x silap jieha hari first skolah bg sesi 2011. . hari tu lah jieha meet kengkwan yang happening,sporting and open-minded. .
mase tahun 2011 jgak lah team hoki skolah jieha jadi johan..mhuhuhuaaa (!)
johan ? tak sangke bole dapat johan. . btw that;s the best memory pasal hoki bagi jieha . .
tahun 2011 jgak lah jieha start kenal dunia luar ..jgn salah sngke lak ye. . mksd jieha . .jieha start berkawan ngan blogger2 lain.. bertukar pendapat. .macam2 lah. .
tahun 2011 jgak lah jieha meet adeq angkat baru. . like "intan suraya" , "yuliy minimarrow" ,"tasya tasyameer". .

tahun 2011 jgak lah jieha start mengenali dye "capitah H". . "awak memanag sweet sgt2. .sye brsyukur dpt kenal awk. . jieha ingat ag first time mase awk nal tackel jieha. . lau nak ingat2 alik lawak sgt2. . tapi tu baru namenye gentleman kan. .tapi syng nye kan awak. . relation kite x macam yang kite idamkan..tak macam yang kite impikan kan awk. . tapi awk jgn risau kite kan muda lagi. . if ade jodoh tu x kemane kan . .hope awk sehat2 je keyh. . solat x tnggal ..ermm .. cm tu lah.. satu je jieha nak awk tau. . awk sentiase ade at hati jieha. . janji2 awk sume tak kan jieha lupe..macam yang awk cakap jgak kan ..awak x lupe at janji awk.. take care sweetheart (!)."-(pesan jieha buat dye )-

azam ? lau azam 2010 jieha nak get 8A at PMR kan. .mase 2011 azam jieha nak change ape yang jieha x dpt change mase 2010. . like attitude jieha.. hehe
kalau ditanye azam 2012 jieha ape ? jieha akan jawab nak score straight "A". . insya'allah. . yang penting doa and usaha. . btul x ?
cume kan bile nak bergelar "spm candidates" nie cm berdebar2 lah. .
sepanjang exam2 yang jieha buat jujor jieha ckp jieha x penah nak prepare awl. . jieha jenis student yang suke study last minute. . kadang tu nak masuk dewan baru dok sebok nak belek2 buke. .ag satu tabiat jieha bile nak study kan.. jieha suke dgr lagu or MP3. . pakai earfon pastu pasang kuat2.. dgn care tu baru lah ape yang jieha bace masok at kepale ..pelik right ?
tapi xde lah pelik sbb lain org lai care..tak sume org same..
ade someone tu lebih suke buat latihan dari bace buku. . macam jieha nie malas nak buat latihan..hehe (burok beno perangai kan)
k lah ape pon . .that's all yang bole jieha share ngan korang about my daily life.. hope tahun 2012 adalah tahun yang lagi better ..salam..
# NOTA KAKI : memory always remind (!). . #
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

4 oo blogger's respon at jieha:

hawiz said...

selamat tinggal 2011 dan selamat dtg 2012..moga akan lebeh tabah..kan3

najeeha ramli said...

@hawiz
insya'allah. . :)

Nurrul said...

happy new year !

semoga 2012 lebih baik daripada 2011 :)

najeeha ramli said...

@Nurrul mudahan-mudahan :)

ยช
Copyright © . All Right Reserved by Najeeha Ramli