Online Diary ◕‿◕ najeeha ramli ◕‿◕: Pengalaman Itu Indah

January 28, 2012

Pengalaman Itu Indah

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
salam ssayang jieha tujukn buat reader's2. . atotoo haha . . hari nie jieha hupdate blog petang sambil layan hindustan .. muaheheh
niat hati nak hpdate malam tadi tapi trlampau syok sgt layan "hulk" . . btw korang nak tau x .. semalam kn hampir2 je jieha kene kejar lembu . . bole byanag kn x camane jieha kene kejer ngan lembu .. haha jieha pon ase nak tergelak bile pk alik . .

lawak x lawak . . jieha tgk lembu2 lembu tu tgok jieha balik . . haha
lembu jantan lak tu. . warne itam . . yang adk jieha lak x abz2 jerit2 . . haha buat lembu tu ag mara lak . .
tapi kan ytime kecik2 dulu .. jieha penah kejar ngan anjing n ayam .. ayam ? mesti korang pelik kan . .
ye r sbb time tu jieha g kacau telur ayam dye.. mngamuk lah ayam betina tu . . haha
da2. . lupe kan jela. . sumua tu dah jadi kenangan jerk ..
tapi sampai skunk jieha still ingat ag memory tu tau <3
# NOTA KAKI : bagi jieha kan . . pengalaman lah yg mematang kan jieha :) #
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 oo blogger's respon at jieha:

PinQib said...

saya takot lembu.. haaaaaaaaaaaaa...

=) tapi lembu x penah kaco orang pun kan kan


heii singgah dari FB n sudah follow blog kamu.. Nice blog maaaa..

Jom Singgah sini~Pinked

najeeha ramli said...

@PinQibmmng x kacau tapi tgk muka lembu tu bengis semacam jerk. . hah btw thankz yeahh . . :)

ª
Copyright © . All Right Reserved by Najeeha Ramli