Online Diary ◕‿◕ najeeha ramli ◕‿◕: couple V.S single . .

December 3, 2011

couple V.S single . .

assalamualaikum sume (!) hyep. .semalam jieha x posting pape pon ..haha jgn di tanye kenape ..semalam kan hujan ..so line broadband lak cm "jeles" lak. .ape pon x bole ~~
btw ary nie jieha eppy sgt2 ..nak tau kenape ..?
bg jieha pertama kali dlm idop jieha ade yg caring gilew (!). .

alangkah best nye kan lau ade yang care gilew at kite ..tadi past dye bgn tydo je dye tros call jieha ..so sweet (!) haha
acctually kan event dye nie cm baran kan..tapi dye nak control ..lau x bole ..bole terbalik bumi nie..
at new feed facebook jieha ramai yang dah tukar relationhip dorang at single . .tapi kbnayak kan nye pompuan lah..but why ?
erm. .

normal lah kan..sume orang pernah couple and pernah merasakan "single" kan..memang jieha mngaku bile single rase cm bosan ..tapi percaya lah bnyak kebaikan nye. .
pade jihea kan ..ape yang jieha takut sgt dalam mnjalin kan hubungan tu kan.. .bile dah gadoh. .mesti masing-masing akan bermasam muke kan..mule r xnak bertgur..
jieha bukan bgs sgt nak advised-advised orang nieyh but better kalau korang syg someone uh . .better buat kawan jelah. .sebaba lau kawan gerenti korang x kan bermasam muke kan ..melain kan de salah paham. .
tapi kalau couple kan . .if pasangan korang support korang .. trus kan lah..
tapi kalau x ..hammpeehh (!)
hah (!) ape lah kan..acctually jieha nieyh ngah pening xtau nak cakap pe..rase cam bnyak bnde nak cakap tapi bile dah depan laptop nie ilang pulak idea-idea tu..entah lari kemane lah..haha
erm ..that's je lah ..hehe
# NOTA KAKI : acctually hati jieha bunga-bunga nieyh . . :D #
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 oo blogger's respon at jieha:

aRa ❤ aFiq™ said...

single bosan ka ? busan mybe sbb lau kwn2 sume ada boyfie an.. skunk da ada kapel tp jgn smpai lupa belajar taw syg :)

najeeha ramli said...

@aRa ❤ aFiq™ tak penah lupe kak . .haha

ยช
Copyright © . All Right Reserved by Najeeha Ramli