Online Diary ◕‿◕ najeeha ramli ◕‿◕: Belum Cube Belum Tau Right ?

April 2, 2012

Belum Cube Belum Tau Right ?

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
assalamualaikum . . salam sayang dari jieha tok korang sume . . haha ..
btw korang jieha btol2 mintak maap keyh bukan x nak hupdate . . tapiii.. .paham2 lah keyh ..

see . . tgok pic tu . . and kepade wan sharudin i'm so sorry keyh . . btw thankz sbb slalu bukak blog jieha erk . . haha
eh .. jap2 jieha rase kan cam nak maok kn blog jieha at majalah REMAJA lah . . hehe
just cadang2 je keyh . . at ruangan blogspot tuhh .. korang try lah beli and then carik ., .cam best je. . kwn jieha dye support tapi dye cakap after da dpt anty kene slalu hupdate bnde yg best2 . .dye swoh hupdate pasal memancing . . hammpehh tol . . tau lah dy6e suke memancing . .
btw jieha ingat nak try buat lah . .mane tau ade rezeki kan .. :)

doa2 kan jieha keyh . .
# NOTA KAKI : belom cube belom tau righ ? btw thankz to wan shahrudin :) #
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

6 oo blogger's respon at jieha:

aRa ❤ aFiq™ said...

lama xdtg cni.. anta blog akak 1x kt remaja eh :P

najeeha ramli said...

@aRa ❤ aFiq™
bole je kak . . xde hal lah :)

athirah juhari said...

jom follow saya balik.. http://athirahjuhari.blogspot.com

Nurrul said...

wahhh ! kalau dapat masuk jgn lupa update blog okeyh ! :)

najeeha ramli said...

@Nurrul haha . . oke je btw hope dapat lah kan :)

ChiLaBaey's Spot said...

Terima kasih sebab follow blog tak seberapa dari saya... :)

ª
Copyright © . All Right Reserved by Najeeha Ramli