Online Diary ◕‿◕ najeeha ramli ◕‿◕: Semalam Ku Bermimpi

March 26, 2012

Semalam Ku Bermimpi

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
salam sayang korang sume . . lame sgt tak bukak blog nie . . lau dulu boleh dikate kan jiha ni blogger tegar lah kan btw not now. . latelly jieha jarang online facebook,twitter n blog . . korang pon tau kan kenape, , jieha dah nekad dalam sminggu tu sekali je bukak . . bukan ape .. cume lau boleh xnak asyik dgn laptop je ke hulu ke hilir semate2 bermuka buku . .atototo x patut . . ag pon spm 2012 nie target jieha paling kurang 5A . . stakat nie baru dapat score dlm 3 je .. takpe . . blaja slow2 . . haha
bulan nie bulan 3 kan . jiha x tau lah kenape bulan 3 kali nie rase sunyi , ,jieha pon asyik mimpi pasal arwah je . . rase sedih je . .maybe sebab dah 5 tahun arwah tinggalkan jieha . .masuk raye tahun nie 5 kali jieha x beraya dengan arwah .. sedih sgt2 . . haaisshh :/
erm . . hope someone yg jieha maksud kan ditempat kan dengan org2 yg beriman :)
oke !
skunk kepale otak jieha dah x bape kusut dah .. hahha
sebab ape ? ade lahhh ~~ tapi siyes lah jieha cakap erk . . hope jln yg jieha amek nieyh betul . . kalau bole jieha dah x nak ingat ag hal2 yg dah jadi . . kecewa, menyesal pon ade . . ape yang jieha nak buat skunk target jieha nak carik paling kurang 5 kredit tok apm . . pastu bawu nak pk hal2 yg lain . . hehehe
rasenye lau nak pk skunk x de mase lah . .ade pulak kan cam tu . . haha
k lah korang jieha kene gerak nieyh . . nak g skolah . .ade kelas tmbahan . . salam sayang tok korang . . see next time keyh >.<
# NOTA KAKI : siyes jieha cakap jieha nieyh jenis yang susa nak lupe bnde yang dah jadi . . ITU FAKTA ! :) #
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

4 oo blogger's respon at jieha:

Nurrul said...

sepatutnya memang macam tuh..
at least kita belajar dari kesalahan...

*bukan ke benda yg lepas merupakan pengalaman kita yg tak dimiliki oleh org lain ? mmg sgt bermakna :)

ainun said...

blog yang menarik...
dah follow sini...follow saya juga ya :)

najeeha ramli said...

@Nurrul
betul tu . . and hope sume nye oke :) btw thankz coz komen ye . .

najeeha ramli said...

@ainunthankz coz follow . . :)

ª
Copyright © . All Right Reserved by Najeeha Ramli