Online Diary ◕‿◕ najeeha ramli ◕‿◕: Hanya Aku Cinta Kau Seorang -H.A.C.K.S-

June 27, 2012

Hanya Aku Cinta Kau Seorang -H.A.C.K.S-

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
assalamualaikum . . HANYA AKU CINTA KAU SEORANG . . tu lah movie yang jieha nak sgt tengok at pawagam . . acctually semalam (25/06/2012) jieha g tengok dengan abg jieha . . mula2 tu abg jieha tak nak sebab dye ckp cite tuhh cm jiwang lah bagai . .tapi bile jieha pujuk . . dye ikut je .. ahaha . .
jieha sndiri pon taktau knape jieha nak sgt tengok movie tuh . .semalam sebelum g .. balik je skolah jieha siap2 and then jieha gerak g skolah alik .. coz ade keje at makmal. . alang2 petang tuhh nak pick-up adek sekali kan . . jieha alik dalam kol 3 cm tuhh lah . . before jieha gerak g skola abg jieha call dye cakap tak jadi g celcom center coz dye caka dye tak de mase nak g . .ye lah nak terminated number kene lah amik no then tnggu kan . . dye ckp dye malas nk tnggu lame2 . .

so jieha pon oke je lahh . .
bile alik2 je dri skola dye terus swoh jieha siap2 g celcom center .. hampehh kan -,-
bile settle sume pasal nak terminated number tuhh . . jieha ingat abg jieha nak alik umah trus . . rupe nye dye singgah shopping kompleks.. ajak jieha tgok wyng . . eppy lah jugak kan . . ye lah lau nak tnggu alaun jieha kuar rasenye crite yang jieha nak tengok tuhh dah tak ade kan . .
mula2 tuhh ade tarik2 muka jugak lah ngan abg jieha sbb dye tak nak tgok crite tuhh .. tapi akhirnye jieha dpt gak tgok crite tu . . hehew :3
at dalam wayang jieha kene gelak . . atototo malu gila .. bile tanye asl abg jieha gelak kan jieha .. dye cakap sbb jieha "menangis" mase tgok movie tu . . ahha
tapi siyes mmng airmata jieha mengalir mase tgok crite tuh . . jieha pon tak paham knape jieha felling sgt ..
kesimpulannye lah yang boleh jieha buat pasal crite tuhh kn . . memang ade betul nye jugak . . kite biarkan orang yang kite sayang buat pilihan dye . . biar dye jadi diri dye sendiri . . kalau tak nampak sgt macam kite yang pentingkan diri sendiri . .

tapi mesti kite kecewa kan bile orang yang kite syg tuu tak tau yang kite sayang at dye . tak tau yang kite selalu nak dye eppy . .mungkin orang yang kite syng tu buta tak nampak yang kite nak selalu dengan dye .. buta sebab tak nampak pengorbanan dan keikhlasan kite .. buta tak tau macamane nak hargai kite lepas ape yang kite buat untuk dye kan . .. lau jieha at tempat someone tu jieha pon akan kecewa . .sebab orang tu tak nampak macamane kite sayang at dye ..
hmmm . .dan ade betul nye jugak lirik lagu OST movie tu . . kenape perlu lepaskan orang yang kite syg bile kite dh pikat hati dye ? mungkin sudah suratan takdir . . kite mesti terima dengan redha right ?
movie nieyh jieha ase kan bagus tok sape2 yang patah hati tuu . . haha ag satu crite nieyh lebih kurang cam titanic . . atoto sweet <3
acctually jieha just suggest n jieha just bagi kesimpulan jieha psl crite tu . . kalau ade salah silap jieha mintak maap .. ye lah jieha just manusia biase yang suka menaip ape yang terbuku at hati jieha je . .terpulang lah at korang nak bagi pendapat masing2 pasal movie tuu . . tapi jieha eppy coz niat at hati nak tengok movie tu dh kesampaian . . aminn :)
ermm .. rase nye sampai sini jelah kowt jieha menaip . . see you next time guys . .
# NOTA KAKI : cintai lah someone tu dengan keserdahanaan . . tak perlu harta yang mengunung . tak perlu kata-kata semanis gula , tak perlu janji yang belum tentu dapat dikotakan . hanya cukup dengan keihlasan dan kejujuran <3 #
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 oo blogger's respon at jieha:

Anis Athia said...

harus download nih..tengah duk patah hati boleh la tengok citer ni :)

najeeha ramli said...

@Anis Athiaharus2 .. haha . .enjoy keyh dear :)

ª
Copyright © . All Right Reserved by Najeeha Ramli