Online Diary ◕‿◕ najeeha ramli ◕‿◕: BFF . . Kenangan Sentiasa Di hati

May 16, 2012

BFF . . Kenangan Sentiasa Di hati

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
assalamualaikum korang . . hewhew :3
ape entah demam tibe-yibe je nk hupdate blog nieyh .. btw thankz kepade yang sudi bace blog yang tak bape nak lawa and menarik nieyh . . bukan ape . . esok xsekolah .. ade hari guru so kiteorang dah pakat satu kelas x nak datang . . ececehh (!) pakat ramai-ramai . . baguus betoll. . ish-ish . budak nakal cam gitu lah kan . . hhahaha
sebenarnye jieha pon xtau nak hupdate pasal pe. . nak hupdate pasal "benda tuu" tapi x nak lah . . sedih pulak lau someone tuu bace .. nak something yang eppy2 jerk . .
hah (!)


see ? tuu pakwe baru. . . hahah noop lah . actually tuu kawan satu kelas jieha . . budak nieyh pandai math . . otak paling geliga lau ban math . . tapi lau bab sejarah memang down . . alah biase lah . . sejarah ? sape lah yang tak ngantuk tang bace sejarah . . betol tak ?
alah . kekadang jieha pon same jugak .. hewhew :3


see .. hapenning tak . .nie pic mase hari kantin at skolah . .stall kelas jieha paling kecoh nad riuh. . mane tak nye. . kelas lain xde pon yang bawak speakr or laptop bagai . . tapi kelas jieha .. emm tak payah cakap lah . . dengan lapto , speaker nye .. lau x silap jieha speaker yang dorang bawak smpai sua or tiga kot . . satu tuu speaker at mak mal komputer .. dorang amik .. mau tax kecoh . . ish2
cer teka . . yang mane satu jieha ? dapat ke tak ? lau dapat anty gtau jieha at komen or cbox keyh :)



hah(!) yang ini pulak pic kwan baik jieha . . piqa name diberi . . dia nie banyak cakap .. tapi kene nye bile dye demam . . errmm ~~ senyap jer
dye nie ade suggest jieha minum air nutrisi pe bnde enth . . jieha pon g lah umah dye minum. . bayar rm13 tok 4 cawan . . jgn maen2 cawan tuu 500 ml . . bnyak tuu . .
event air tu mmbuatkan jieha muntah tapi thankz kawan. .aku semakin oke :)
oke lah . . smpai sini je lah kowt . . alah hupdate tok ilang kan rase bosan . . walau apepon tok sume cikgu2 yang mngajar jieha :

. SELAMAT HARI GURU kepada cikgu-2 yang telah MENDIDIK saya . TERIMA KASIH kerana memberikan TUNJUK AJAR dan MENDIDIK saya dengan penuh sabar tanpa JEMU . maaf sekiranya saya pernah KURANG AJAR dengan cikgu-2 semua . anda adalah yang TERBAIK . apa pun yang anda lakukan jangan BERHENTI . tidak akan BERJAYA seseorang itu tanpa TUNJUK AJAR dan DOA dari seorang GURU ~ ~



# NOTA KAKI : kita mungkin pernah dengar orang sebut perkataan Ex-Girlfriend or Ex-Boyfriend tp pernahkan kita dengar orang sebut perkataan Ex-BestFriend (!) #
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

6 oo blogger's respon at jieha:

rAIHan said...

seronok kalau dapat bff yang sama kepala.

jemput singgah,
http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/05/terima-kasih-cikgu.html

Nurrul said...

WAHHH ! bestnya ! jaga kawan elok2...
keep in touch k.. :D

*Nurrul tak terpikir pulak phrase yg ;ast tuh.. betul juga :D

najeeha ramli said...

@Nurrulhee . . thankz nurul . i will :)

najeeha ramli said...

@rAIHanmemang sronok sesangat . . hope persahabatan nie tak de pnghujung nya :)

Nurrul said...

btw , tag jieha :D

http://youismysoul.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-dan-follow-by-nurul.html

najeeha ramli said...

@Nurrul oke2 . . thankz nurul :)

ª
Copyright © . All Right Reserved by Najeeha Ramli