Online Diary ◕‿◕ najeeha ramli ◕‿◕: Time To Shopping .

February 2, 2012

Time To Shopping .

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
assalamualaikum korang sume . . ermm sorry coz suda berhari2 x hupdate .. jieha bz siket . . smalam past balik beli buku ingat nak hupdate tapi x sempat lak . . sbb malam tu ikt mak kuar ..
semalam beli buku .. time to shopping lah konon .. jieha just beli subject yg jieha x berape mahir jerk . . tapi kawan jieha sorang tu . . bukan main ag dok borong buku . maklomlah ahli kan.. so dapat less harge siket .. tak cukop ngan buku rujukan dye beli novel lak . . tapi bukan novel remaja .. novel remaja . tangkap jiwang siket . . hehe
sebenanarnye kiteorang nak carik buku "siti rosmizah" tapi satu pon buku dye x de .. atootto
hampeehh (!) . .
jieha suke bace buku2 "siti rosmizah" sbb sume buku2 dye best2 .. past bace gerenti meleleh air mata . haha
tapi ape bole buat . . dah minat kan.. lagi2 kawan jieha sorang nieyh ,. . gila novel . .
selagi ade sume dye nak sapu . . haha

tapi naseb baek lah bajet

x cukop , , haha
past beli jieha smpat jugak lah g jln2 pusing2 tgok barang .. tapi dlm bnyak2 kedai jieha suke g kedai hadiah at sane,. bnyak gila barang cantik . . anak patung dye besar2,.. haha
mintak2 lah kan mase befday jieha anty de jugak "hamba Allah" yg beli kan tok jieha .. haha
kidding jerk lah . .

hah (!) nak yg cam Love tu . . haha cantik x ? sempat lak jieha snap pic .. acctually pic uh kawan jieha yg snap . . :)
btw . .jieha x mngharap pon .. lau ade yg nak bg tu biar ikhlas .. mesti sweet kan .. haha :)

# NOTA KAKI : sbnarnye kan iktkan hati jieha .. jieha nak borong gak novel2 tu . haaha . . :) #
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 oo blogger's respon at jieha:

kai said...

besar tu love dia...

==Jom Join===
http://kaiakihiro.blogspot.com/2012/01/kenapa-kai-akihiro-kene-kasi-saya.html

ª
Copyright © . All Right Reserved by Najeeha Ramli