Online Diary ◕‿◕ najeeha ramli ◕‿◕: Doakan Jerk Si Dia Yang Menipu :)

February 6, 2012

Doakan Jerk Si Dia Yang Menipu :)

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
assalamualaikum reader's sekalian .. atoto pagi2 dah mnghadap laptop . . rase nye tak ape kowt coz mak tak de at uma .. keluar beli barang dapur . .
tadi before nak wat new entry jieha tgk follower dah "500" terharu nye ..ary nieyh jieha nak feedback alik sape yg follow jieha . . don't worry keyh . .
haha btw now jieha nak share something ngan korang . . ape korang rase bile kene tipu ?
sakit aty bagai kan . . ishh2
jieha "fuck" gila orang yg menipu nieyh . .
lau dah susa baru nk carik kite . . mase menipu tu tak ingat pulak kan . . hammpeehh -,-

btw kpd yg tertipu tu jgn lah nak frusst menongeng bagai .. bunuh diri or sebagai nye keyh . .doa kan je dorang yg tipu korang . . just doakan yg terbaek tok dorang je . . mesti korang dapat ganjaran dari Allah S.W.T :)
semalam maulidur Rasul right ? dulu kan mase jieha skolah rendah . . at skolah ade lah jugak belajar pasal sirah rasulullah nieyh .. jieha bangga sgt2 coz dilahir kan sbgai manusia yg beragama islam . . lau bukak n belek2 alik sejarah islam . . terharu sgt dgn ape yg Nabi muhammad S.A.W and para sahabat perjuangan kan demi "agama islam" . .
sumpah jieha cakap lau dgr je lagu Rasulullah tu . mengalir air mata jieha .. felling abz :D
haha . . tu lah .. hati manusia nieyh lembut sgt2 kan . . ag2 pompuan . . atoto cepat tngkap fell . . haha
erm .. rase nye that's all je kowt . . salam maulidur rasul tok korang ..
# NOTA KAKI : setiap perbuatan ..sedar atau tidak sedar pasti ada balasan .itu janji YANG MAHA ESA ♥ #
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 oo blogger's respon at jieha:

LoveMimu said...

salam maulidur rasul . ta terlambat kan ? ^_^

ª
Copyright © . All Right Reserved by Najeeha Ramli