Online Diary ◕‿◕ najeeha ramli ◕‿◕: kad raye tok korang..^_^♥♥

August 28, 2011

kad raye tok korang..^_^♥♥


salam sume..
lame x update la..hehekk..
pape pon kn lagi bape ary je nk raye ni kan jieha nk send kad raye tok korang sume..hope lom trlambt la erk tok jieha send at korang..ala kad ni simple2 je..
jieha pon nk mntak maap sgat -sgt at korang..yelah mane tau kn dalam jieha berbicara wat posting korang ade yg trase kn..biase lah jieha kn manusia biase ..sume org wt silap kn..hehekk'
dan tok yg memandu pulang ke kmpung pandu lah dengan cermat owkeyh..:)

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛.*★* *★* 。*˛.
˛°_██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛.*.★* *★ 。*
˛. (´• ̮•)*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π_____.♥ Selamat Pulang Ke Kampung ♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ *...
Drive slowly n and safe reach ur village~ ingatlah orang tersayang. =)

akhir kate dari jieha ...
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ஜ۩۞۩ஜ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
★SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR&BATIN★
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ஜ۩۞۩ஜ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬







Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 oo blogger's respon at jieha:

Nafisah Ruslan said...

selamat hari raya untuk anda dan keluarga! :)

ª
Copyright © . All Right Reserved by Najeeha Ramli