Online Diary ◕‿◕ najeeha ramli ◕‿◕: get a new person + new update !

October 16, 2011

get a new person + new update !

assalamualaikum sume...wow blog jieha bemuka baru lah..ahahakk
lawa x??
thankz kepade kak ieyza ..cantik la..:D
x lupe gak tok kak jijah
.....
thankz akak-akak sume..cantik tau !
korang-korang !! jieha nak citer nieyh..jieha dapat adeq angkat bawu >.< name dye yuliy minimarrow...jap erk jieha tnjuk sikit pic dye..:D




lawa x?? lawa kan dye..mule jieha ingat dye niey sombong rupenye x..ahahakkk
rupe nye x...
jieha eppy sangat dye jadi adeq angkat jieha..sebab jieha dah lame nak dye jadikan dye sebagai adeq angkat jieha...hikhok !
malam hari tu kan jieha g uptown at shah alam...perghhh best gile-gilew...
tapi kan mase nak balik uh de something yang happened..yang menyebab kan jieha tersentuh..terharu sangat-sangat wehh...sumpah !
nak tau tak kenape?? sebab mase ontheway alik uh jieha ade nmpak sekor anjing nie tarik bangkai kucing yang ade at tengah-tengah jalan...so sad..
tengok ! anjing pon ade hati perot tau !!
dari situ kite bole amik pngajaran right??
but the way..esok jieha de exam sejarah...
hope leh score...
and for my lovely sistee yulie minimarrow...akk nak cakap yang akk sayang sangat at yuliy..thankz coz sudi jadi adeq angakat akk <3

k lah korang jieha nak out nieyh..nak study lah..ahahakk
study lah sangat kan ..
# nota kaki : thankz for kak ieyza and kak jijah..blog jieha bermuka baru ! #
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

7 oo blogger's respon at jieha:

ieyza afieyna said...

welcome ;)

IkiN NikisA said...

nice belog :)

IkiN NikisA said...

nice belog :)

najeeha ramli said...

tq ...sume nye hasil tangan kak ieyza <3

najeeha ramli said...

@IkiN NikisA
trimas yee..hheekk

cheritera gadis comel said...

akak macamana akak bleh dapat tempalate secantik neyyy?????????

najeeha ramli said...

@cheritera gadis comel
tq..kawan akk yang buat kan :D

ยช
Copyright © . All Right Reserved by Najeeha Ramli